官网首页论坛首页关注龙牙

龙牙战术官方论坛 - 龙牙战术

MARATHON,马拉松军表,影视作品出镜赏析

新会员

楼主

再说一遍我不是马拉松军表水军,下边有马拉松军表在各个电影的出镜记录,搜来的,不给我发钱,不管翻译,较劲的自己翻译器去

For the MARATHON brand here is the listing of movies/television shows that appear on the list. I know that there are more movies that our watches are in, but they are not listed on the site. I’ll try to post some on the site in the future when I can find photos.

Under the Dome (2013-2014) (Marathon General Purpose WW194004 or WW194015) (This is a television drama series that started last year in the USA and is popular so far.
The watch is worn by actor Mike Vogel who plays the character Dale ‘Barbie’ Barbara…they call him ‘Barbie’ which is a nickname for his last name ‘Barbara’, but of course is funny I guess because it is like the ‘Barbie doll’ name and ‘Barbara’ is a girl’s first name usually.)

Murder at the Presidio (2005) (Navigator WW194001) Actor: Lou Diamond Phillips: The character wearing the Navigator is named ‘CWO James Chandler’ (‘CWO’ means Chief Warrant Officer and is a military rank.) Lou Diamond Phillips is a very well known actor and has appeared in many big movies. The photo of him is very good wearing the Navigator watch.

Don’t Say a Word (2001) (Marathon Stopwatch ST194003) The movie stars Michael Douglas and Sean Bean, but I’m not sure who is holding the stopwatch in the movie.

再给一个查所有上了影视剧的表网:

爱掰扯的可以翻去

我估计看了这个,真正的水军又要跟我纠扯“到底是电影高级还是电视剧高级”了。

身为龙牙粉丝,怎能只关注论坛?
有品位的龙牙粉丝都微信扫描了左侧二维码关注“龙牙战术”

收藏收藏 分享分享 支持支持1 反对反对

新会员

推荐
梅思特 发表于 2014-9-28 20:15
那不是我的强项啊

梅先生来段丹纳歪底吧。。。

新会员

推荐
梅思特 发表于 2014-9-25 18:49
最高级的是,锋菲又让人相信爱情了

梅先生来段贵妃醉酒吧

注册会员

QQ
推荐
梅思特 发表于 2014-9-26 21:27
这也能叫水平?看来最近人才确实匮乏啊

那成,收回表扬~你,差太远,好好学习!

注册会员

QQ
推荐
梅思特 发表于 2014-9-25 18:49

紧跟蓝猫姐的脚步,你这歪楼水平越来越高了

注册会员

沙发
到底是电影高级还是电视剧高级啊

新会员

板凳
杀脚 发表于 2014-9-25 16:14
到底是电影高级还是电视剧高级啊

这个问题可真难着我了

注册会员

地板
不管是电视剧还是电影,都没有广告高级

新会员

花雀兰 发表于 2014-9-25 16:36
不管是电视剧还是电影,都没有广告高级

亲钱最高级

1万

注册会员

QQ
关爱生命,反对虐杀

注册会员

都差不多吧!回复最后一句!

1万

注册会员

QQ
者名小明 发表于 2014-9-26 10:35
紧跟蓝猫姐的脚步,你这歪楼水平越来越高了

这也能叫水平?看来最近人才确实匮乏啊
关爱生命,反对虐杀

1万

注册会员

QQ
者名小明 发表于 2014-9-26 22:09
那成,收回表扬~你,差太远,好好学习!

噎死,嘛磴
关爱生命,反对虐杀

新会员

netxiang 发表于 2014-9-26 16:59
都差不多吧!回复最后一句!

其实各有各的高级,就像我从来不说大撸妹比马拉松军表低级一样

1万

注册会员

QQ
马小松 发表于 2014-9-28 14:11
梅先生来段贵妃醉酒吧

那不是我的强项啊